Peppuverkkovalmennus

39,90 

Haluatko saada timmit pyöreät pakaralihakset, sekä voimaa ja liikkuvuutta kehoosi?
Tarjoamme sinulle verkkovalmennuksen, jonka avulla voit saavuttaa tavoitteesi. Lisäksi saat upean ruokavaliosuunnitelman, joka tukee harjoitusohjelmaa.
Kiinteytyminen tarkoittaa rasvan polttamista ja lihasmassan kasvatusta. Naisilla rasvan polttaminen lantion alueelta on vaikeampaa kuin käsivarsien alueelta.
Haluamme kannustaa sinua kohti uutta terveellisempää elämäntapaa, auttaa sinua löytämään motivaation ja inspiraation tukien prosesseja joiden avulla sinun on mahdollista saavuttaa tavoitteesi.
Peppuverkkovalmennus perustuu oman kehon painolla tehtävään harjoitteluun. Harjoittelussa treenataan eri jalkalihaksia saaden tehokkaasti tuloksia. Harjoittelussa voi käyttää lisävastuksena kahvakuulaa tai kuminauhaa. Kokonaisvaltaiset moninivel perusliikkeet muodostavat peppu verkkovalmennuksen pohjan, jotka ovat tehokkaita pakaralihaksille. Liikkeissä tehtävät hapotukset ja pidot tehostavat tuloksia. Voimaharjoittelu saa lihaskudoksen rikkoutumaan ja kasvamaan takaisin entistä vahvempana, ja juuri tämä tuo lihaksiin muotoa ja lepoaineenvaihdunta kasvaa.
Jotta valmennus on tehokas ja saat tuloksia, haluamme tuoda valmennukseen esille terveellisen ravitsemuksen tärkeyden. Keho kiinteytyy nopeammin ja tunnet itsesi energiseksi ja hyvinvoivaksi. Maailma on täynnä erilaisia dieettejä. Emme halua kuitenkaan suositella sinulle dieettejä, vaan auttaa sinua luomaan uusia kestäviä ja terveellisempiä ruokailutottumuksia. Olemme suunnitelleet peppuvalmennukseen upean ruokavalion, joka tukee kiinteän ja pyöreän pepun muodostumista. Lue valmennukseen suunniteltu ruokavaliosuunnitelma ja huomaa vartalossa ja mielessä ero kokeiltuasi uutta terveellistä ruokavaliota.
Ostamalla valmennuksen, saat maksun jälkeen sähköpostiisi ohjeet ja osoitteen verkkosivulle, josta löydät kaiken valmennukseen kuuluvan materiaalin samalta sivulta.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Peppuverkkovalmennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *