Rekisteriseloste

REKISTERISELOSTE

Tässä tietosuojalausekkeessa kerron, miten kerään ja käsittelen henkilötietoja teille palveluita tarjotessa.

Olen sitoutunut suojaamaan palveluiden käyttäjien yksityisyyttä soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

REKISTERINPITÄJÄ

Pt-palvelut Erolin
Porvoo
Suomi

REKISTERIN NIMI

Pt-palvelut Erolin asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Pt-palvelut Erolin asiakkaaksi tai tehnyt ostoksen Voimanainen-osoitteessa. Kerään ja käsittelen henkilötietoja, jotta käyttäjä voidaan rekisteröidä asiakkaaksi ja käyttäjäksi sivustolla oleviin palveluihin, jotta käyttäjä voi käyttää tiettyjä sivustolla olevia palveluita, käyttäjälle voidaan käyttäjän hyväksynnän mukaisesti markkinoida palveluita, voimme parantaa käyttäjän käyttökokemusta keräämällä sivuston käyttötietoa evästeitä ja muita analyysitekniikoita hyväksikäyttäen.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Voimanainen.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää Pt-palvelut Erolin toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Pt-palvelut Erolin/Voimanainen.fi omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Voimanainen.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Voimanainen.fi asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

REKISTERIN SUOJAUS & TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Voimanainen.fi ulkopuolelle. Rekisteriä ei myöskään luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Voimanainen.fi ylläpito- ja käyttäjäoikeuksia. Asiakastiedot ovat tallennettuna Voimanainen.fi ylläpitämään tilaustietokantaan, joka sijaitsee ammattimaisesti ylläpidetyillä palvelimilla lukitussa tilassa.

Käytän ajantasaisia käytäntöjä henkilötietojen suojelemiseksi. Käytän siis hallinnollisia ja teknisiä suojaustoimenpiteitä pienentääksemme henkilötietojen hävikin riskiä ja vähentääksemme väärinkäytöksiä sekä luvatonta käyttöä, julkaisua tai muokkausta. Voimanainen.fi suojelee käyttäjän henkilötietoja hyödyntäen Secure Sockets Layer (”SSL”) salausohjelmistoa.

Jotta viestintää tai markkinointia kohdennetaan oikein, saatamme siirtää kolmansille osapuolille anonymisoidut demografiatiedot, kiinnostuksenkohteet tai esimerkiksi sijaintiin perustuvat kohdentamisarvot.

Tämä tietosuojalauseke soveltuu vain palveluihin, en ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä.

Voit pyytää poistamaan henkilötietosi järjestelmään. Suoritan pyyntösi mukaiset toimenpiteet. Tiedot eivät kuitenkaan poistu välittömästi kaikista varmuuskopio- tai muista vastaavista järjestelmästä

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Tilausten kuljetuksen seurantatiedot

REKISTERIASIOITA KOSKEVAT ASIAT

voimanainen@outlook.com