Valmennukset

 

Elämäntaparemontti

 

Jos kaipailet lisä puhtia elämääsi, ehkä olet jo koittanut saada kiinni tervelisistä elämätapoista onnistumatta? Iskeekö esim. makeahimo aina takaisin? Valmennus on suunniteltu siten että pystyt jatkamaan terveellistä elämäntapoja. Myös raskaana oleville tai muu liikunta rajoitteinen. Tapaamiset 1 kertaa kuukaudessa, halutessa voidaan lisätä treeni kertoja. Sijoita omaan hyvinvointiisi se kannattaa!

Hinta 155e mihin kuuluu: 

– Tilanteen kartoitus

 – Ruokapäivä kirjan täyttö + läpikäynti

– Räätälöity ruokavalio-ohjelma 

– Liikuntaohjelmat toiveesi ja tavoitteesi mukaan sekä yhteiset treenit x1 kuukaudessa, kuntosalilla, kotona, ulkona etc.

– Täyden tuen valmennuksen aikana, helposti vaikka Whats Upin kautta

Minimi valmennus aika on yksi kuukausi sen jälkeen hintaan 135€/kk

Asiakkaan palaute valmennuksesta; Ihanaa, kun uskalsin ottaa sinuun yhteyttä ja aloittaa elämäntaparemonttia. Tämä aika on ollut antoisaa ja saanut uutta virtaa ja puhtia elämään. Tarja

 

Liikuntaohjelma

 

Kaipaatko puhtia arkeen, haluatko motivoitua liikunnasta, kaipaatko apua liikunnan parissa tai haluatko haastaa itseäsi? Liikuntaohjelma on räätälöity tarpeesi mukaan. Myös raskaana oleville sekä palautuminen raskauden jälkeen että vatsalihasten-erkauma kokeilu myös liikunta rajoitteiset.

Hinta 85e/kk mihin kuuluu:

– Tilanteen kartoitus 

– Treenien läpikäynti

– Yhteinen treeni

– Täyden tuen valmennuksen aikana, helposti vaikka Whats Upin kautta

Valmennus kestää 1kk mutta on mahdollista jatkaa. Hinta tuolloin 75€/kk mihin kuuluu yhteinen treeni sekä täyden tuen.

 

Ruokavalio-ohjelma

 

Tuntuuko haasteelliselta tietää miten sinun kannattaisi syödä, miten paljon ja mitä niin että pysyt kylläisenä ja paino kurissa? Iskeekö makeanhimo usein? Ruokavalio-ohjelman avulla opit mitä ja milloin sinun pitäisi syödä ja ohjelma soveltuu jatketavaksi loppu elämän.

Hinta 75e/kk mihin kuuluu:

– Ruokavalio-päiväkirjan täyttö + läpikäynti

– Räätälöity ruokavaliosuunnitelma sinulle sopivaksi 

– Täyden tuen valmennuksen aikana, helposti vaikka Whats Upin kautta

Valmennus kestää 1kk mutta on mahdollista jatkaa. Hinta tuolloin 65€/kk. Myös vegaani, raskaana oleville ja imettäville äideille sekä ruoka-aine rajoitteiset.

 

Ihana äiti valmennus

 

Oletko raskaana tai synnyttänyt? Mietitkö miten kuntoilla turvallisesti raskauden aikana ja sen jälkeen? Entä mietityttääkö ruokavaliota raskauden aikana ja sen jälkeen? Haluatko päästä taas kuntoon raskauden ja synnytyksen jälkeen? Entä vatsalihasten-erkauma synnytyksen jälkeen, oletko epävarma onko vatsalihakset palautuneet, entä lantiopohja? Jos olet miettinyt näitä kysymyksiä niin on valmennus sinua varten! Teen myös koti-käyntejä ja vauva voi olla mukana treenin aikana.

Hinta 155e/kk mihin kuuluu:

– Ruokapäiväkirjan täyttö + läpikäynti 

– Räätälöity ruokavalio-ohjelma 

– Räätälöity liikunta ohjelma tarpeesi mukaan + yksi tapaaminen 

Jos valmennusta jatketaan kuukauden jälkeen on hinta 135€/kk.

Asiakkaan palaute valmennuksesta; Sain paljon apuja raskauden aikana miten liikkua raskauden aikana ja miten kannattaa syödä, pidin niin paljon valmennuksesta että jatkan valmennusta myös raskauden jälkeen. Jonna

 

Yksityinen joogatunti

 

Oletko aina halunnut kokeilla joogaa? Entä haluatko harjoittaa joogaa omassa rauhassa kun sinulle parhaiten sopii juuri sinun tarpeesi mukaan räätälöidyllä ohjelmalla?  Pääset turvallisesti omassa kodissasi harjoittamaan joogaa kun sinulle parhaiten sopii, myös etä-jooga mahdollisuus. Ammattitaidolla ja juuri sinun tasoon ja toivomusten mukaan. Anna mielesi ja kehosi levätä, rentoudu ja lataa akkuja. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita. jooga sopii kaikille!

Myös odottaville äideille ja synnyttäneille. Avaavaa, vahvistavaa ja rentouttavaa joogaa odotusaikaan. Opit miten voit lievittää odotusajan vaivoja ja synnytyskipuja. Raskauden jälkeen kuntoudut lempeästi joogan keinoin. Livenä kokeilen myös erkaumaa.

Hinta 55e kerta (kesto 60min.) Hintaan kuuluu yhden yksityinen jooga tunti (60min) silloin kun sinulle sopii toivomuksesi mukaan.

 

Bikini challenge valmennus

 

Haaveiletko oman elämäsi bikinifitness vartalosta? Haluatko saavuttaa elämäsi kesäkuntoa! Aikaisempaa kuntosali taustaa ei vaadita ja kaiken ikäiset voi hakea. Olet itse motivoitunut tekemään terveellisiä pysyviä muutoksia elämääsi ja valmis sitoutumaan. Valmennus suoritetaan terveellisen menetelmin ja sillä ajatuksella että voit jatkaa terveellisiä elämäntapoja. 

Hinta 155e mihin kuuluu: 

– Tilanteen kartoitus

 – Ruokapäivä kirjan täyttö + läpikäynti

– Räätälöity ruokavalio-ohjelma 

– Liikuntaohjelmat toiveesi ja tavoitteesi mukaan sekä yhteiset treenit x1 kuukaudessa, kuntosalilla, kotona, ulkona etc.

– Täyden tuen valmennuksen aikana, helposti vaikka Whats Upin kautta

Minimi valmennus aika on yksi kuukausi sen jälkeen hintaan 135€/kk sekä täyden tuen onnistuaksesi.

Paikkoja on rajoitetusti vuodelle 2023 niin ole nopea!

 

Terveellinen ruokavalio – Nettivalmennus

 

Tunnetko olosi väsyneeksi entä iskeekö usein makeanhimo? Ruokavaliosuunnitelma auttaa sinua lisäämään energiaa ja tukee painonhallintaasi. Tämä valmennus on sinulle jos olet kiireinen nainen joka kokee olonsa väsyneeksi ja mahdollisesti olet kokeillut muita ruokavalio ”dieettejä” mutta et ole saanut niistä toivottuja tuloksia. Helpoilla ohjeilla ja ilman ruokien punnitusta opit ammattilaiselta, miten sinun tulisi syödä. 

Hinta 39,90e mihin kuuluu: (panostat vuodessa, noin 3e kuukaudessa hyvinvointiisi).

Upean ruokavalio-oppaan missä opit mitkä raaka-aineet sinun tulisi syödä ja miten paljon sekä ruokavaliosuunnitelman ja helppoja ja maukkaita reseptejä elämäntavan tueksi. Lisäksi saat täyden tuen ensimmäisen kuukauden aikana joten pääset hyvin alkuun. esim. helposti whats up viestien välityksellä missä pystyn vastamaan askarruttaviin kysymyksiin ja tehdä esim. säätöjä ruokavaliossa.

Ruokavalio-ohjelma sopii kaikille! Oletko sitten raskaana, imetät, vegaani tai muu ruokarajoite esim. laktoosi tai keliakia.

Lähetän sinulle kirjautumis-tunnukset sähköpostiisi. Pystyt helposti maksamaan turvallisesti nettipankin välityksellä ja saat koodit heti käyttöösi kun olet maksanut. Kirjaudut siten helposti yllä olevasta palkista ”kirjaudu sisään”  Helppoa!

 

Yrityksille ja yksityistilaisuudet

 

Teen myös yrityksille räätälöityjä terveys- ja hyvinvointiluentoja sekä yksityistilaisuudet kuten polttarit tai babyshowerit haluama ryhmäliikuntatunti kuten jooga, skumppa jooga, Hiit, kahvakuulatreeni ym. Ota rohkeasti yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla ja kerro toiveistanne ja toteutan mieleisenne luennon, ryhmäliikuntatunnin tai muu hyvinvointitapahtuma.

Vastaan mielelläni sinun kysymyksiisi! Laita minulle sähköpostia alla olevan lomakkeen kautta ja vastaan sinulle mahdollisimman pian. 

Ensi tapaaminen kaikkiin valmennuksiin aina ilmainen! Käynti ei sitouta sinua mihinkään. Kartoitetaan tilanne yhdessä; missä ollaan nyt ja mitä sinun tulisi tehdä jotta onnistuisit. Saat jo tapaamisen aikana vinkkejä ja inspiraatiota miten onnistut. Käymme myös halutessa läpi kattavan terveyskysely lomakkeen.